Del:  

Teatertekniker søges

Teatret OM søger en motiveret og kompetent teatertekniker til at stå for teknikken ved egne forestillinger, gæsteforestillinger, workshops og øvrige arrangementer. Vores nye medarbejder skal assistere ved den daglige drift af scenografisk LAB og hjælpe til ved opbygning af scenografi. Du får ansvar for belysning samt teknisk afvikling af forestillinger på egen scene og på turne i ind- og udland

Krav: kørekort, kendskab til digitale og analoge mixere og mikrofoner samt erfaring med opsætning og styring af teaterlys.

Du skal kunne trives i et kreativt miljø, hvor der ikke er to dage, der er ens, og hvor det ikke altid er muligt at langtidsplanlægge opgaverne.

Stillingen er en fuldtidsstilling, men der er mulighed for deltid.

Ansøgning bedes snarest muligt sendt til teatretom@teatretom.dk, eller til Teatret OM, Buen 15, 6950 Ringkøbing. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 97441989.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 5. april 2019.

Praktikanter

Teatret OM tilbyder praktikpladser på Scenografisk Lab, i administrationen og i andre dele af produktionen.
Vi tilbyder ulønnet praktik både for studerende og ledige med relevant baggrund.
Henvend dig gerne til os på email, hvis du er interesseret: teatretom@teatretom.dk

Freelance teknikere og håndværkere

Vi har løbende brug for teknikere og håndværkere i tidsbegrænsede projektstillinger. Hvis du er interesseret i at være en del af vores freelance katalog, er du velkommen til at sende os en email med cv og anbefalinger: teatretom@teatretom.dk

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter