Kat · Fugl · Fisk

 

Kat · Fugl · Fisk” er en ordløs, poetisk forestilling, hvor publikum får lejlighed til at opleve magien, når teater kommer helt tæt på.

Forestillingen er inspireret af den tysk-schweiziske maler Paul Klees fantastiske og fabulerende univers. I en leg med skyggespil og geometriske former bliver elementerne levende og finder sammen på nye måder for øjnene af publikum. Prikker, linjer, dyr og byer opstår og forsvinder igen.

Klees malerier er arkitektoniske, poetiske, runde, kantede og fragmentariske. Klee startede hvert billede med et abstrakt symbol og lod derefter motivet udvikle sig eller vokse nærmest som en levende organisme. Klee var interesseret i bevægelse og proces, og det var vigtigere for ham end selve resultatet, som forblev åbent indtil slutningen – ligesom børns leg og fantasi.

Scenografien er et hyggeligt rum inspireret af Paul Klees mange malerier af huse. "Kat · Fugl · Fisk” er fuld af nykomponeret musik af den norske trommeslager og musiker Håkon Berre. Vi håber, at vores publikum - børnene - gennem mødet med Paul Klees forunderlige verden får lyst til at gå på opdagelse i malerkunsten sammen med deres voksne.

 

Fakta

Instruktion: Sandra Pasini
Skuespillere: 
Annemarie Waagepetersen og Hisako Miura
Scenografi:
Antonella Diana
Kostumer Antonella Diana, Marco Antonio Lopez 
Musik: Håkon Berre 
Tekniker: Maximiliano Bini 
Objekter: Deborah Hunt 
Værksted: Frederik Gravgaard, Antonella, Diana, Sara Ballestri
Systue: Antonella Diana, Marco Antonio Lopez, Sara Ballestri, Lisbeth Forbæk, Ruth S. Nielsen, Lene Pedersen, Karen Marie Simonsen

 Forestillingens varighed: 35 minutter

 Fotograf: Jørn Deleuran

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter