Del:  

Artists in residence

På Teatret OM er det muligt for scenekunstnere og andre beslægtede ånder at søge om arbejdsophold. Vi kan tilbyde adgang til træningssal og værksted samt kunstnerisk sparring.
Vi opfordrer kunstnere til at dele erfaringer og resultater fra deres arbejdsophold i en arbejds- demonstration el.lign. som vi gerne er behjælpelig med at arrangere.
Betingelserne aftales fra gang til gang.
Ansøgning om residency rettes til kunstnerisk leder Sandra Pasini: sandra@teatretom.dk

 

Residencies i 2016:

Skuespiller og gestaltterapeut Petra Lindblom havde et 2 ugers residency i november 2016 som opstart af eget forestillingsprojekt med arbejdstitlen ”The art of giving in to life in front of death”. Projektet undersøger hvordan kreativitet og kunstnerisk praksis kan øge livskvaliteten for mennesker med livstruende sygdom.

Koreograf Tina Tarpgaard fra Recoil Performance Group og bio-artist Pei-Ying Lin fra Taiwan undersøgte i 3 uger i juli/august hvordan man kan arbejde med dyr og planter, der har den særlige egenskab at de kan lyse. Eksperimenternes resultat kunne opleves i installationen As I collapse under UR-NAT Festivalen, august 2016. Den færdige forestilling vises på Teatret OM i april 2017.

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter