UR-NAT – Festival 2019

13.-18. august

UR-NAT bliver den 5. festival af sin art og falder sammen med Teatret OMs 30 års jubilæum. UR-NAT præsenterer uventede kunstneriske møder i naturen, i åbne byrum og på andre hemmelige steder. UR-NAT festivalen har til formål at skabe stærke møder mellem internationale kunstnere og lokalsamfundet og at bringe visuel og musikalsk scenekunst ud i byrum og den vestjyske natur. Genremæssigt trækker vi på performance, nycirkus, fysisk teater, dans, lydkunst og installationskunst. 

UR-NAT festivalens koncept bygger på, at en stor gruppe internationale kunstnere "Vindenes Bro" i flere uger lever og arbejder med hinanden og med grupper i lokalbefolkningen.

UR-NAT er en folkelig festival, der bringer avantgarde kunst ud på gader og pladser og ud i den vestjyske natur ved fjord, hede og Vesterhav. Festivalen er rettet mod børn og voksne og har som en del af sin profil et stort opsøgende arbejde via workshops m.v.

Temaet for UR-NAT 2019 er at bygge bro:
En bro er et komma i himlen,
en bro i rummet.
En bro er det modsatte af en mur.
Den forbinder det kendte og det ukendte,
det lokale og det internationale.

 

Dina Abu Hamdan: Festival producer

 

Program:

Blandt de hovedevents, der allerede er planlagt, kan nævnes: 

Mellem himmel og fjord - festivalproduktion. En sanselig totaloplevelse i Ringkøbing Havn, hvor festivalens internationale kunstnere indgår i forestillingen sammen med lokale aktører.

Gæstespil med Vindenes Bro, der opfører UR-NAT en vandrende forestilling med 25 internationale kunstnere under ledelse af Iben Nagel Rasmussen.

Jubilæumsudstilling i Vestjyllands Kunstpavillon, der samtidig markerer Teatret OMs 30 års jubilæum.

Art-nature installationer

Afslutningsparade med deltagelse af børn fra kommunens institutioner og foreninger.

Heril kommer en række koncerter, optrin, pop-up events og meget meget mere.

 

Endeligt program kommer senere.

 

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter